الجمعة، 18 أبريل 2014

ضولمة القرنون والبادنجان

ضولمة القرنون والبادنجان




قرنون منقي وباذنجان مقطع بهدا الشكل

مكونات الحشو ..
صدر دحاج مرحي + بصل مقطع رقيق + زيتون + جلبانة تكون

مفورة + معدنوس + فلفل حار مقطع + باذنجان مقطع رقيق و مطبوخ + حبة بيض..نحلط كل المكونات مع بعض


نخلط الحشو


نملئ الباذنجان و القرنون بالحشو
 ضيف عليه صلصة طماطم وهي طماطم توم + ورقة غار او رند + ملح + زيت + فلفل اسود + حوالي كاس ماء
 ندخلها للفرن حتى تنشف
 هذا شكلها في الاخير وبالصحة والهنا

0 التعليقات:

إرسال تعليق